Prachtige afsluiting voorstelling de Zwarte Ruiter!

Zaterdagavond 22 september speelde toneelvereniging Mariahout alweer de laatste voorstelling van de Zwarte Ruiter. Ondanks de regen hebben de spelers en de mensen achter de schermen ervoor kunnen zorgen dat het publiek voor een laatste keer kon genieten van het verhaal dat ging over het leven van Hans Gruijters. De voorstelling, die ter ere van het 45-jarig jubileum van de toneelvereniging werd opgezet, is de afgelopen weken bijzonder goed bezocht en dat is iets waar de toneelvereniging trots op is!

Ook is de vereniging trots op een kanjer die bij de laatste voorstelling een koninklijke onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Helmie Segboer zet zich al jaren in voor diverse projecten in de gemeente en ze doet ontzettend veel voor de toneelvereniging en het openluchttheater, dit werd door de burgemeester van Laarbeek beloond met een lintje!