Juniorproductie

Annie

Annie is een weeskind dat achter gelaten is door haar ouders in het weeshuis van Miss Hannigan. Het weeshuis is geen fijne plek voor weeskinderen, maar omdat de ouders van Annie hebben beloofd haar ooit weer op te halen, wacht ze geduldig tot die dag komt. Alles verandert op het moment dat Annie wordt gevraagd om voor de feestdagen bij de miljonair Mr. Warbucks te logeren. Hij heeft het met Annie te doen en looft een beloning uit voor de persoon die kan helpen bij het vinden van haar ouders. Miss Hannigan hoort van de beloning en doet er alles aan om deze te pakken te krijgen.

In verband met het coronavirus moeten we deze voorstelling helaas annuleren.

agenda-poster-annie-min

agenda-poster-peterpan-min

Jeugdproductie

Peter Pan

Het verhaal liep af zoals Peter Pans verhaal af hoort te lopen. Wendy zwaaide naar Peter Pan vanuit haar raamkozijn en zei “Ik weet het! De tweede ster naar rechts! Ik zal altijd in je blijven geloven! Daaag Peter Pan, daaag!” En dat deed ze. Wendy bleef geloven, dag na dag, week na week, jaar na jaar, zelfs toen ze volwassen werd, zelfs toen ze kinderen kreeg, zelfs toen…

 

Datum Theater Aanvang
Zaterdag 24 juli Mariahout 19:00u
Zondag 25 juli Zeist 14:30u
Zondag 1 augustus Mariahout 13:00u
16:00u
Woensdag 4 augustus Heeswijk 15:00u
Zondag 8 augustus Valkenburg 14:30u
Woensdag 11 augustus Best 14:30u
Donderdag 12 augustus Mariahout 14:30u
Vrijdag 13 augustus Luyksgestel 14:30u

 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaters. Klik op de plaatsnaam om naar de website van het theater te gaan.

Volwassenproductie

Pioniers

75 jaar openluchttheater Mariahout.

Net na de oorlog werd het theater gebouwd onder leiding van bouwpastoor Jacobus van Eijndhoven. Met gezamenlijke inspanning en mankracht werd een droom werkelijkheid in het natuurlijk begroeide centrum van het kleine dorp Mariahout.

Het openluchttheater kende welvarende en minder florissante tijden. Maar is altijd in stand gebleven en gegroeid waar het nu staat, door gezamenlijk vrijwilligerswerk.

Gebeurtenissen rondom het theater en in Laarbeek worden theatraal verteld. Menig bezoeker zal zich hierin herkennen. Niet alleen de Laarbekenaar, maar voor iedereen brengen we een verhaal in het tijdsbeeld van 1945 tot nu. Boeiend van begin tot eind, waarin een liefde opbloeit tussen twee jonge mensen, gespeeld door toneelvereniging Mariahout.

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten deze voorstelling niet meer te spelen. Voor 2022 zullen wij een andere voorstelling gaan spelen.

agenda-poster-pioniers-min

Schrijf je in voor onze cursus

    Ik zit op de basisschool.
    geboortedatum*    Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.