Juniorproductie

Annie

Annie is een weeskind dat achter gelaten is door haar ouders in het weeshuis van Miss Hannigan. Het weeshuis is geen fijne plek voor weeskinderen, maar omdat de ouders van Annie hebben beloofd haar ooit weer op te halen, wacht ze geduldig tot die dag komt. Alles verandert op het moment dat Annie wordt gevraagd om voor de feestdagen bij de miljonair Mr. Warbucks te logeren. Hij heeft het met Annie te doen en looft een beloning uit voor de persoon die kan helpen bij het vinden van haar ouders. Miss Hannigan hoort van de beloning en doet er alles aan om deze te pakken te krijgen.

IVM het coronavirus moeten we de voorstelling annuleren. We bekijken de mogelijkheden om de voorstelling later dit jaar alsnog te spelen.

Speeldatums:

zaterdag 4 april 18.30u Geannuleerd.
zondag 5 april 14.30u Geannuleerd.
agenda-poster-annie-min

agenda-poster-peterpan-min

Jeugdproductie

Peter Pan

Het verhaal liep af zoals Peter Pans verhaal af hoort te lopen. Wendy zwaaide naar Peter Pan vanuit haar raamkozijn en zei “Ik weet het! De tweede ster naar rechts! Ik zal altijd in je blijven geloven! Daaag Peter Pan, daaag!” En dat deed ze. Wendy bleef geloven, dag na dag, week na week, jaar na jaar, zelfs toen ze volwassen werd, zelfs toen ze kinderen kreeg, zelfs toen…

woensdag 5 augustus 14.30u Best
donderdag 6 augustus 14.30u Mariahout
zaterdag 8 augustus 14.30u Roosendaal
zondag 9 augustus 14.30u Valkenburg
woensdag 12 augustus 14.30u Overloon
vrijdag 14 augustus 14.30u Brunssum
zaterdag 15 augustus 19.00u Mariahout
zondag 16 augustus 14.30u Zeist
woensdag 19 augustus 15.00u Heeswijk
donderdag 20 augustus 14.30u Mariahout

Volwassenproductie

Pioniers

75 jaar openluchttheater Mariahout.

Net na de oorlog werd het theater gebouwd onder leiding van bouwpastoor Jacobus van Eijndhoven. Met gezamenlijke inspanning en mankracht werd een droom werkelijkheid in het natuurlijk begroeide centrum van het kleine dorp Mariahout.

Het openluchttheater kende welvarende en minder florissante tijden. Maar is altijd in stand gebleven en gegroeid waar het nu staat, door gezamenlijk vrijwilligerswerk.

Gebeurtenissen rondom het theater en in Laarbeek worden theatraal verteld. Menig bezoeker zal zich hierin herkennen. Niet alleen de Laarbekenaar, maar voor iedereen brengen we een verhaal in het tijdsbeeld van 1945 tot nu. Boeiend van begin tot eind, waarin een liefde opbloeit tussen twee jonge mensen, gespeeld door toneelvereniging Mariahout.

zondag 6 september 14.30u Openluchttheater Mariahout
vrijdag 11 september 20.00u Openluchttheater Mariahout
zaterdag 12 september 20.00u Openluchttheater Mariahout
zaterdag 19 september 20.00u Openluchttheater Mariahout
zondag 20 september 14.30u Openluchttheater Mariahout
agenda-poster-pioniers-min

Schrijf je in voor onze cursus

Ik zit op de basisschool.

geboortedatum*

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.